برای خیلی از پاســتا دوستان مثل من، دنیای این خمیر دوست داشتنی و جذاب، دنیایی رنگارنگ، متنوع و تمام نشدنی هست. این سوغات ایتالیایی که خیلی خوب جای خودش رو در تمام دنیا و حتی سر سفره های ما ایرونی ها باز کرده می تونه بسیاری از نیاز های ما برای دنیای صنعتی و مدرن امروزی که معمولا با کمبود وقت مواجه هست رو بر طرف کنه. امروز قراره با هم گوشه ای این دنیای خوشمزه رو با ترکیب یک سس گوشتی معروف که راگو هست، با هم تجربه کنیم.

 لازنت با راگو گوشت 540x773 پاســتا با راگو گوشت مرحله به مرحله • توما

پاســتا لازنت با راگو گوشت

مواد لازم برای تهیه پاســتا لازنت با راگو گوشت

  • پاســتا لازنت ۱ بسته یا ۵۰۰ گرم
  • گوشت گوســاله یا گوسفند پخته شده ۳۵۰ گرم
  • پوره گوجه فرنگی ۲ پیمانه
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • سیر سرخ شده ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای خرد شده ۱ عدد
  • گشنیز خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
  • اســتاک (عصاره) گوشت ۱/۵ پیمانه
  • نمک،  فلفل،  زردچوبه،  پاپریکا،  آویشن،  پودر تخم گشنیز به میزان لازم

مراحل تهیه پاســتا لازنت با راگو گوشت

پاســتا لازنت همونطور که در عــکس مشاهده میفرمایید، یک نوع پاســتا نواری سایز کوچک هست که در در تمام سوپر مارکت ها و فطریقهگاه های بزرگ به راحتی اون رو پیدا می کنین. در صورتی که دسترسی نداشتین می تونین از پاســتای فتوچینی یا رشته ای هم اســتفاده کنین.

 لازنت 540x360 پاســتا با راگو گوشت مرحله به مرحله • توما

پاســتا لازنت

طرز تهیه سس راگو گوشت برای پاســتا

برای شروع ابتدا پیاز رو همراه با مقدار کمی روغن تفت می دیم تا رنگ عوض کنه و طلایی رنگ بشه. سپس مقداری زردچوبه و نمک اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه میدیم.

 کردن پیاز 540x360 پاســتا با راگو گوشت مرحله به مرحله • توما

سرخ کردن پیاز

بعد از اینکه پیاز ها سرخ شدند، پوره گوجه فرنکی رو اضافه می کنیم و همراه با پیاز داغ در روغن تفت می دیم تا از خامی دربیاد و خوشرنگ تر بشه.

 کردن پوره گوجه فرنگی به پیاز سرخ شده 540x427 پاســتا با راگو گوشت مرحله به مرحله • توما

اضافه کردن پوره گوجه فرنگی به پیاز سرخ شده

سپس سیر سرخ شده رو به همراه گشنیز و فلفل دلمه ای رنگی به مواد اضافه می کنیم. به جای گشنیز از جعفری و به جای فلفل دلمه ای رنگی هم می تونین فقط از فلفل دلمه ای سبز  اســتفاده کنین.

 کردن سیر سرخ شده همراه با فلفل دلمه ای و گشنیز خرد شده 540x360 پاســتا با راگو گوشت مرحله به مرحله • توما

اضافه کردن سیر سرخ شده همراه با فلفل دلمه ای و گشنیز خرد شده

قرار نیست که سبزیجات خیلی پخته و نرم بشن، به همین خاطر بلافاصله اســتاک گوشت یا مرغ رو اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا کمی آبش کشیده بشه.

 کردن اســتاک مرغ به سس گوجه فرنگی 540x360 پاســتا با راگو گوشت مرحله به مرحله • توما

اضافه کردن اســتاک مرغ  یا گوشت به سس گوجه فرنگی

حالا گوشت پخته شده رو ریش ریش می کنیم و به سس اضافه می کنیم. همه مواد رو خیلی خوب با هم مخلوط می کنیم و اجازه میدیم تا مزه مواد به خوبی به خورد همدیگه برن.

 کردن گوشت پخته و ریش شده به سس 540x360 پاســتا با راگو گوشت مرحله به مرحله • توما

اضافه کردن گوشت پخته و ریش شده به سس

در این فاصله، پاســتا رو داخل آب جوش و نمک می ریزیم و حدوداً ۱۲-۱۵ دقیقه اجازه پخت کامل می دیم تا به مرحله آدلانته برسه یعنی نیازی به پخت مجدد نداشته باشه و کاملاً مغز پخت شده باشه. سپس پاســتا رو آبکش می کنیم و در ظرف سرو می ریزیم.

 پاســتا 540x360 پاســتا با راگو گوشت مرحله به مرحله • توما

پختن پاســتا

حالا راگوی آماده شده رو روی پاســتا می ریزیم و با مقداری پنیز پارمزان رنده شده روی اون می پاچیم و با چند برگ گشنیز تزئین کرده و سرو می کنیم.

 لازنت با راگو گوشت 1 540x360 پاســتا با راگو گوشت مرحله به مرحله • توما

پاســتا لازنت با راگو گوشت

آشپزی لدت بخشه وقتی هر چی بخوای در بخش آشپزی توما داری
جدیدترین و بهترین طریقه ها و مطالب در مورد آشپزی و خانه داری
این آموزش و آشپزی از سایت توما انتشار بافته

نوشته پاســتا با راگو گوشت مرحله به مرحله • توما اولین بار در مجله آنلاین توما. پدیدار شد.

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما