کلیه شهروندان ایـــرانی که برای دیدار بستگان یا سفرهای گردشگری قصد سفر به کانادا را دارند، باید قبل از ورود به خاک این کشور اقدام به دریافت روادید کنند. برای آشنایی با نحوه دریافت ویزای توریستی کانادا در ادامه همراه کجارو باشید.

مقاله‌های مرتبط

روادید گردشگری یا با به عبارتی ویزای توریستی یکی از متداول‌ترین طریقه‌های رایج برای سفر و بازدید از کشورهای مختلف در بازه‌های زمانی کوتاه مدت اســت. کانادا نیز یکی از کشورهایی اســت که به دلیل شرایط اجتماعی و اقتصادی در زمره مقصدهای گردشگران و البته مهاجران قرار دارد. البته با توجه به میزان بالای تقاضا برای سفر به این کشور، مقررات بسیار محکمی از سوی دولت این کشور برای ورود شهروندان خارجی به این کشور وضع شده اســت؛ ولی در صورت آشنایی با شرایط، مراحل و مدارک مورد نیاز می‌توان ویزای این کشور را نیز دریافت کرد.

نکته قابل توجه اینکه در حال حاضر، به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایـــران، کلیه فعالیت‌های این سفارت به حالت تعلیق درآمده و شهروندان ایـــرانی برای دریافت روادید می‌توانند از طریق نمایندگان قانونی یا شخصا به سفارت کانادا در کشورهای همسایه از جمله سفارت کانادا واقع در آنکارا، پایتخت ترکیه، مراجعه و مراحل قانونی دریافت ویزا را طی کنند.

انواع ویزای توریستی کانادا

b03c33e4 8251 4b41 9096 5a7fc7009617 چگونه ویزای کانادا بگیریم؟   کجارو

۱) ویزای یکبار ورود (Single Entry)

۲) ویزای چندبار ورود (Multiple Entry)

شرایط لازم برای شهروندان ایـــرانی متقاضی ویزای کانادا

16947864 ad07 48a8 808f 7e5cf4e248a0 چگونه ویزای کانادا بگیریم؟   کجارو

شهروندان ایـــرانی متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا باید در کلیه موارد ذیل اطمینان خاطر افسر اداره مهاجرت را جلب نمایند؛

  • تضمین خروج از خاک کانادا پس از اتمام مهلت ویزا
  • ارائه تضمین مالی به منظور تامین کلیه مخارج در طول مدت اقامت در خاک کانادا
  • ارائه تعهد مبنی بر عدم اشتغال یا تحصیل در مدت اقامت
  • عدم ایجاد خطر امنیتی برای دولت و شهروندان کانادا
  • عدم سوء پیشینه کیفری
  • ارائه گواهی سلامت
  • ارائه کلیه مدارک درخواســتی از جانب افسر اداره مهاجرت

مدارک لازم برای صدور ویزای کانادا

b576f46f 2a1e 48c2 892c 94e6e8e78e04 چگونه ویزای کانادا بگیریم؟   کجارو

  • تکمیل فرم درخواســت (برای دریافت این فرم‌ها می‌توان به وب‌سایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه کرد).
  • گدرنامه دارای اعتبار (حداقل ۶ ماه)
  • دو قطعه تصــویر پرسنلی پشت نویسی شده (نام و ســال تولد)
  • سند تمکن مالی مانند پرینت کارکرد حساب بانکی جهت تضمین تامین مخارج در طول مدت اقامت و هزینه بازگشت به ایـــران

نکته‌ها

74469792 8fb4 4beb b15b 5b0d5f0ec32d چگونه ویزای کانادا بگیریم؟   کجارو

  • همراهان فرد متقاضی مانند همسر و فرزندان ملزم به تکمیل فرم تقاضای مجزا نیستند؛ ولی، کلیه مشخصات آن‌ها باید در لیست اصلی درج شود.
  • در صورت نیاز به آزمایش‌های پزشکی سه ماه به زمان بررسی و صدور ویزا افزوده می‌شود.
  • هزینه صدور ویزا غیر قابل اســترداد بوده و می‌تواند بصورت ریالی از طریق بانک تجارت پرداخت شود.
  • در صورت نیاز و هرگونه دردسری در زمان حضور در کانادا شهروندان ایـــرانی می‌توانند به سفارت ایـــران در اتاوا و انتاریو مراجعه کنند.
  • از تاریخ اول دسامبر ســال ۲۰۱۱، والدین، پدربزرگ و مادربزرگ شهروندان کانادا می‌توانند از «سوپر ویزا» برای سفر به کانادا اســتفاده کنند. این ویزا تا دو ســال دارای اعتبار بوده و این افراد می‌توانند بدون نیاز به درخواســت مجدد ویزا، تا پایان اعتبار آن بارها به کانادا سفر کنند.
  • حداکثر مدت اقامت با ویزای توریستی در کانادا مدت ۶ ماه اســت.
  • از تاریخ ۱۱ دسامبر ســال ۲۰۱۳، کلیه شهروندان ایـــرانی متقاضی ویزا ملزم به ارائه داده‌های بیومتریک از قبیل تصــویر و اثر انگشت هستند.
  • همچنین، با توجه به زمان‌بر بودن مراحل صدور ویزا توصیه می‌شود تا متقاضیان حداقل یک ماه پیش از موعد خروج (زمان سفر) اقدام به ارائه درخواســت خود به همراه مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا کنند.

نشانی سفارت کانادا در تهران

در حال حاضر، این سفارت تعطیل اســت.

نشانى : تهران ، خیابان اســتاد مطهری، خیابان شهید سرافراز، پلاک ۵۷

تلفن: ۸۱۵۲-۰۲۱

نمابر: ۸۸۷۵۷۰۵۴

صندوق‌پستى : ۴۶۴۷-۱۱۱۵۵

کدپستى : ۱۵۸۶۸

وب‌سایت: http://www.iran.gc.ca

جدیدترین و داغترین مطالب دنیای جالب تکنولوؤی ها در سایت توما
مطالب گوناگون از از اخبار دنیای وب و تکنولوژی

نوشته چگونه ویزای کانادا بگیریم؟ – کجارو اولین بار در مجله آنلاین توما. پدیدار شد.

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما